algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El poble condemna la baralla entre el regidor del PP i un veí

L'edil quedà ferit i l'altre home a l'Hospital amb el genoll trencat

J.M.S./A.B. Petra.
La notícia de la baralla mantinguda entre el regidor electe del PP, Salvador Femenies i el seu veí, Jaume Rosselló, publicada ahir per Diari de Balears que acabà amb el dirigent conservador ferit i el veí a l'Hospital, fou el centre dels debats i les tertúlies de Petra.

Els veïns no s'expliquen aquest enfrontament verbal i físic i se mostraren «cansats» d'aparèixer en tantes ocasions als mitjans de comunicació «per coses negatives i enfrontaments», apunta un veí.

La majoria de petrers consultats coincidiren a descriure Jaume Rosselló com «una persona conflictiva que ja havia insultat molta gent» però ningú no s'atreví a dir qui va provocar la baralla perquè «tampoc no pensaven que Jaume pogués arribar a aquest extrem».

Un home que vol restar en l'anonimat manifestà que «és lamentable el que ha succeït, una persona com Salvador ha d'estar per damunt els insults i se n'hauria d'haver anat a ca seva, ha de saber que a partir d'ara com a regidor l'insultaran en més d'una ocasió.

En un bar, Biel Oliver se presenta com un dels millors amics de Femenies i explica que «Salvador no té la culpa de res, no faria mal ni a una mosca, jo pos la mà al foc que no fou ell qui començà la baralla».

Un altre veí, Bartomeu Duran, explica que «Salvador com exjutge de Pau, en teoria tocaria ser una persona que posàs pau i en Jaume el conec de vista i m'ha estranyat però exactament no sé com va ser. La veritat que a Petra duim un any molt dolent amb una campanya molt dura d'anònims i insults».

Per altra banda, les reaccions polítiques tampoc no se feren esperar. El secretari general del PSM a Mallorca, Mateu Morro, digué que «dins Petra hi ha un clima de crispació creat pel PP i s'hauria d'acabar. Jo no sé què va passar, el que està clar és que el veí és un ciutadà normal, no és polític, que s'ha de reconduir la situació cap a un clima de diàleg».

El cap de llista d'UM, Miquel Jaume, digué que «estic segur que mirat fredament ni un ni l'altre haguessen actuat així». Per la seva banda, Femenies en ser interrogat de si feia comptes dimitir, explicà que «ho he pensat però no faig comptes dimitir perquè tenc el suport de la cúpula del PP de Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.