algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Una empresa construirà i gestionarà uns nous aparcaments subterranis

Davall la plaça del Mercat s'habilitarà el pàrquing amb una zona verda a sobre

69158
Davall la plaça des Mercat es construiran els aparcaments subterranis. | M.A.

M.PUIGRÒS.Sa Pobla.
Una empresa privada efectuarà les obres per a la construcció d'uns aparcaments subterranis a la plaça des Mercat. Aquesta és la solució final adoptada per l'Ajuntament davant la manca d'acord entre la institució i els veïns del centre per adaptar-lo per a vianants i crear places d'estacionament.

Cal recordar que la decisió d'efectuar aquestes obres fou ajornada fins passades les eleccions, ja que amb el projecte inicial presentat molts veïns es mostraren en desacord, perquè les places d'aparcament no havien de ser soterrades. Amb la nova idea pareix que l'oposició mostrada per veïns i comerciants de la zona no és tan gran com en un principi.

Les bases per al concurs de la construcció dels nous aparcaments subterranis de la plaça des Mercat s'estan preparant per treure-la a adjudicació a finals d'aquest estiu perquè una empresa privada l'executi. L'Ajuntament de Palma oferí la seva ajuda al de sa Pobla cedint-li les mostres de les bases dels acabats de construir aparcaments subterranis per tal que el municipi pobler en pugui prendre exemple.

Es preveu construir un pàrquing subterrani davall l'actual plaça des Mercat i habilitar una zona verda amb un espai especial per a jocs infantils a sobre, a més de condicionar una àrea per a càrrega i descàrrega a prop de les zones més comercials, ja que també es vol eixamplar les voreres del carrer Mercat, la qual cosa suposa eliminar els llocs on aparcar al centre de la localitat.

L'Ajuntament confia que l'acord que prepara reculli la gestió de l'aparcament per part de l'empresa. La Sala aportarà una quantitat de doblers que encara no ha estat fixada i a canvi l'empresa es quedarà part de les places en propietat i altres en cessió de lloguer, mentre que un menor nombre de places quedarà per a la seva posterior venda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.