nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

L'ampliació dels col·legis Sa Graduada i Vialfàs resoldrà la falta d'espai per als escolars

M.PUIGRÒS.Sa Pobla.
La manca de places escolars per a nins de tres anys a sa Pobla es veurà solucionada amb la creació de dues noves aules per part de la Conselleria d'Educació a dos dels quatre col·legis de la localitat. Les llistes d'alumnes admesos foren publicades la passada setmana i recollien que al CP Vialfàs eren 10 els alumnes que no podien ser admesos per falta d'espai, 3 nins quedaren fora del CP Tresorer Cladera, al CP Sa Graduada foren 2 els alumnes no acceptats i finalment 18 al·lots més no pogueren accedir al col·legi Sant Francesc.

Per tal de posar-hi solució, la Conselleria d'Educació ha manifestat la seva intenció de crear dues aules noves, una al col·legi públic Vialfàs i l'altra a Sa Graduada. Entre les dues noves unitats que començaran a ser habilitades aquest estiu per tal de tenir-les enllestides per a principi de curs es crearan 50 noves places.

El CP Vialfàs i Sant Francesc eren els dos centres on hi havia major nombre d'alumnes no acceptats, amb la creació d'aquestes dues noves aules , els al·lots que no obtenguin plaça en la seva primera opció seran col·locats a la segona i no serà necessari traslladar-se fora de la localitat. Així mateix ho manifestava Jaume Gual, director general de Planificació i Centres de la Conselleria d'Educació i Cultura, «els qui no obtenguin el primer lloc demanat, obtindran el segon, però en cap circumstància els alumnes s'hauran de desplaçar fora per rebre educació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.