algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La Policia arresta un home sospitós de l'autoria de l'assassinat a Pere Garau

Agents del Grup d'Homicidis del CNP varen realitzar també ahir diversos escorcolls


Agents del Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia varen detenir ahir un home d'uns 40 anys d'edat que presumptament està relacionat amb l'assassinat d'un home a la zona de Pere Garau. La víctima, Sebastián Montserrat, de 76 anys d'edat, va ser assassinada al seu pis del carrer Pere Llobera. El cos tenia diverses punyalades i va ser trobat dissabte de la setmana passada al migdia a l'interior de l'habitatge.

Els agents del Grup de Homicidis varen realitzar ahir també una sèrie d'escorcolls. El detingut prestarà declaració a la Direcció de Policia i després serà posat a disposició del titular del jutjat en funcions de guàrdia de Palma. La víctima, que era natural de Llucmajor, era vista freqüentment en companyia d'altres homes.

Per aquest motiu, la Policia ha investigat principalment en cercles de prostitució masculina. És de suposar, per tant, que el jubilat havia de conèixer el seu botxí perquè la porta del seu pis no estava forçada. El cos de la víctima presentava punyalades al tòrax, el cap, les cames així com a ambdós engonals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.