algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Aprovada una normativa que regula les antenes de telefonia mòbil

El PSM presentà l'ordenança que fou acceptada per unanimitat

C. MORENO. Binissalem.
El ple aprovà una nova ordenança que regula la instal·lació d'antenes de telefonia mòbil. El PSM de Binissalem presentà aquesta nova normativa que fou aprovada per unanimitat durant la darrera sessió plenària que es féu dijous. Tots els grups (PSOE, PSM, PP) coincidiren a destacar la necessitat de regular la proliferació d'aquests aparells.

Aquesta nova ordenança té una funció preventiva i permetrà regular totes les sol·licitud que entrin a l'Ajuntament per instal·lar antenes al municipi. En aquests moments, al terme municipal hi ha un total de set antenes, una d'elles instal·lades a la zona de can Antich i dues més al pisos de cas Cagerrí, ubicats al centre del poble.

En aquest sentit, la regidora del PSM, Catalina Bibiloni, destacà que «l'esperit d'aquesta normativa és proteccionista per evitar efectes negatius per la salubritat, el medi ambient i el nostre patrimoni». En aquest sentit, el regidor Josep Pons (PSOE) apuntà que «la importància de tenir una normativa d'aquesta característiques ja que les Normes Subsidiàries tracten aquesta qüestió de manera molt genèrica».

Encara que la nova ordenança no preveu la sortida de les antenes de telefonia mòbil fora del municipi, assenyala que l'Ajuntament pot cercar l'emplaçament més adequat per instal·lar aquests aparells. Així mateix, la normativa recull que tant la ubicació, com les característiques i condicions d'aquests aparells radioelèctrics que s'instal·lin hauran de minimitzar les emissions que produeixen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.