algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Santa Maria s'aboca per trobar un home que es perdé cercant bolets

Més de cent persones cercaren ahir Francesc Coll a Son Oliver

A.JAUME.Inca.
En caure la llum es va donar ahir per conclosa la recerca sense èxit de Francesc Coll Ferrer, un home de 63 anys d'edat, veí de Santa Maria, que va desaparèixer dissabte quan cercava esclatasangs a la finca de Son Oliver.

Més de 150 persones, entre voluntaris i policíes, van buscar durant gairebé tot el dia aquesta persona, que ha desaparegut en una zona muntanyosa on ja havia estat moltes vegades i coneixia molt bé tots els camins de tornada.

La notícia de la desaparició d'aquest home es va tenir a primera hora de l'horabaixa de dissabte. El dematí Francesc havia quedat amb un amic, de nom Llorenç es cercador, per anar a cercar bolets. Mentre caminaven per la finca va començar a ploure i el seu amic va decidir tornar al lloc on havia aparcat el seu cotxe i tornar a casa seva. Sembla que Francesc Coll li va dir que buscaria una estona més, però que aviat tornaria a casa. L'altre home no es va preocupar perquè sabia que el seu amic coneixia molt bé el camí de tornada.

Tanmateix, hores després va cridar per telèfon a la seva casa i la seva família li va dir que no havia tornat. A partir d'aqui, els familiars començaren a preocupar-se i van avisar la Guàrdia Civil, els bombers i la Policia Local. Dissabte horabaixa es va realitzar una batuda per la zona on podia trobar-se aquest home, però no es va trobar una sola pista d'ell. Va haver gent que va buscar fins i tot de nit, encara que amb el mateix resultat.

La batlesa de Santa Maria, Rosa Vich, va convocar ahir a les onze del matí a la plaça de la localitat a tots els voluntaris que es volguessin sumar a la recerca. A aquesta crida van acudir unes cent persones, que van buscar el desaparegut ajudats per agents de la Policia Local, de la Guàrdia Civil, Bombers i voluntaris de Protecció Civil. Es van formar diversos grups i es van fer batudes en direcció a Santa Maria, que era el camí més lògic que podia prendre l'home desaparegut per tornar al seu domicili.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.