algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

La CAEB diu que les administracions posen traves a l'activitat empresarial

La patronal celebrà el seu 25è aniversari amb un sopar de gala

La patronal CAEB va celebrar ahir a la nit al Poble Espanyol el sopar de gala amb motiu de la commemoració del 25è aniversari de la seva creació, en el qual van ser presents representants de les seixanta-vuit associacions i federacions que la componen.

Davant d'una nombrosa representació empresarial, social i política de les Illes, entorn d'unes cinc-centes persones, el president de la CAEB, Josep Oliver, va agrair la presència del president del Govern, Francesc Antich, com també de la resta d'autoritats, entre elles la delegada del Govern, Catalina Cirer, i la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Maria Antònia Munar, i el batle de Palma, Joan Fageda.

En un to conciliador però al mateix temps reivindicatiu, Oliver va glossar la trajectòria de la CAEB, els seus objectius fundacionals i les relacions amb les administracions: «Els empresaris sí que volem continuar consolidant, mantenir i fer créixer les nostres empreses de manera ordenada, sens dubte, però no acceptaríem decréixer. I no s'ha avançat des de les administracions tant com seria desitjable per als empresaris», va afirmar Oliver.

Sobre això, va apuntar que «s'ha liberalitzat no tot el que hauria estat necessari, i encara continuam amb un excés de burocràcia i condicions a l'activitat empresarial que, amb excessives reglamentacions, lentitud d'execucions i resolucions i, per què no dir-ho, amb uns elevats imposts, cada vegada més inoportuns, que entorpeixen la nostra activitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.