algo de nubes
  • Màx: 19.14°
  • Mín: 9.02°
18°

El CIM critica el desdoblament de la carretera de l'Arenal-Llucmajor

Considera excessives les quatre rotondes que preveu el projecte

El Consell de Mallorca (CIM) ha emès un informe desfavorable al projecte de desdoblament de la carretera l'Arenal-Llucmajor. El CIM considera excessiu el nombre de rotondes previst en el projecte de desdoblament de la carretera de l'Arenal-Llucmajor redactat pel Govern. El projecte, que fins ahir va romandre en exposició pública, inclou la creació de quatre rotondes des de l'enllaç de ses Cadenes, al començament de l'obra, fins al polígon de Son Noguera, al final del desdoblament, en un tram viari d'un poc més de sis quilòmetres.

El Consell només en veu estrictament necessària la darrera, que connectarà la carretera desdoblada amb la futura variant de Llucmajor i que permetrà la redistribució del trànsit. El CIM proposa la construcció d'eixos a diferent nivell en lloc de rotondes, ja que algunes es projecten a una distància que no arriba a dos quilòmetres.

Les rotondes, segons el parer de la institució insular, suposarien hipotecar la capacitat de trànsit d'aquesta carretera del Llevant, que constitueix un eix viari important per a l'Illa. Els enllaços a diferent nivell, en canvi, no interrompen la circulació. El Consell, a més, ha respectat les opinions dels ajuntaments de Llucmajor i de Campos. En aquest sentit, l'Ajuntament de Llucmajor també ha presentat al·legacions en contra del projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.