muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
17°

Alarma al Jonquet per l'incendi d'una síquia just darrere d'un bloc de pisos

El foc s'inicià perquè hi havia fems acumulats i només causà desperfectes materials

Un incendi causà danys ahir en un dels habitatges del carrer Gambins, al costat de la plaça dels Rentadors, al Jonquet. Una dotació dels Bombers de Palma, del parc de sa Teulera i diversos agents de la Policia Local de Palma es desplaçaren al lloc i apagaren l'incendi, que es va iniciar en un solar de la part posterior de l'immoble.

En aquest esdeveniment, que s'inicià devers les 15.30 hores, no es lamentaren danys personals. La columna de fum que sortia del solar era visible, des del passeig Marítim i l'avinguda Argentina, i varen ser moltes les persones que telefonaren els serveis d'emergència per avisar del fet que hi havia un incendi al lloc.

Les tasques d'extinció s'allargaren per espai d'una hora. Entre el solar i la finca afectada, hi ha una espècie de síquia, on algú havia construït una barraca amb uralita, fustes i plàstics. També, hi havia acumulats molts de fems. Fou en aquest lloc on, per causes desconegudes, s'inicià el foc, que assolí una elevada temperatura. Els bombers extingiren les flames i remogueren tot el material per evitar que es revifàs el foc. La ràpida intervenció dels efectius contraincendis impedí que els habitatges patissin danys importants. Els veïns de la zona foren evacuats per evitar la intoxicació pel fum. Els agents de la Policia Local impediren el pas de persones al lloc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.