cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
19°

Les monges franciscanes deixen el municipi per traslladar-se a la Colònia de Sant Jordi

L'Ajuntament signa un conveni amb l'ordre religiós per poder utilitzar l'edifici del convent

La manca de vocacions i el procés d'agrupació que experimenten les congregacions religioses ha provocat l'abandonament del convent per part de les religioses franciscanes de Santanyí. Ara les religioses ja han marxat del convent per instal·lar-se a la Colònia de Sant Jordi.

No obstant això, l'Ajuntament de Santanyí ha sabut treure'n partit i aprofitar l'oportunitat de poder utilitzar les seves dependències per finalitats culturals i socials. El batle, Miquel Vidal (PP), ha explicat que «hem arribat a un acord amb l'ordre religiós de les franciscanes que consisteix en la possibilitat que l'Ajuntament utilitzi les dependències per un període de sis anys, pagant 600 euros al mes».

El batle popular es mostra satisfet perquè a partir del 12 d'octubre «la primera planta, on hi ha 11 cambres, es destinarà a realitzar les classes que no es poden dur a terme a l'escola de música, ja que aquesta ha quedat petita davant la gran demanda de cursos musicals. La planta baixa serà utilitzada per l'Associació de Mestresses de Casa per organitzar les seves activitats», conclou Vidal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.