cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

La Sala demana al CIM fer un enllaç entre les carreteres d'Inca i Costitx

L'actuació permetria la direcció única a tots els carrers del nucli urbà

L'Ajuntament de Sencelles ha aprovat fer una proposta al departament de Carreteres del Consell de Mallorca que consisteix en la construcció d'un vial d'enllaç entre les sortides des del poble de les carreteres cap a Inca i Costitx. Aquesta actuació permetria treure del nucli urbà una gran quantitat de vehicles que el travessen, per tal d'enllaçar les dues carreteres i, també, amb la carretera antiga de Sineu.

El batle de Sencelles, Josep Aloy, explica que «el gran avantatge d'aquest vial és que tots els carrers, molts d'ells massa estrets, del nucli urbà, podrien passar a ser d'una sola direcció i evitar així molts problemes circulatoris».

Proposta econòmica La normativa urbanística del municipi de l'any 1995, ja té feta una reserva d'espai per a aquesta actuació. Els solars que s'haurien d'ocupar per fer l'enllaç són de propietat municipal, «amb la qual cosa consideram que el cost del projecte no seria molt gran, entorn als 180.000 euros (uns 30 milions de pessetes) segons les nostres estimacions», va informar el batle.

Les obres consistirien en un allargament del carrer Bons Aires i arribarien fins al vial de la Volta del Bisbe, que comença a la carretera de Costitx, on es faria l'enllaç fins a la sortida del poble cap a Inca. Així, el vial seria una via de circumval·lació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.