algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

El Servei d'Ocupació balear obrirà una oficina a Alcúdia a mitjans d'octubre

L'objectiu és atendre l'allau de peticions de prestació per atur a final de temporada

El Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) obrirà una nova oficina a Alcúdia a mitjan mes d'octubre. El seu director general, Pere Mascaró, explicà ahir que l'Ajuntament ja ha posat a la seva disposició unes dependències amb aquest objectiu. L'obertura d'aquesta nova oficina a la zona nord de l'Illa suposarà descongestionar l'activitat de la d'Inca, on ahir s'inaugurà el nou local.

A l'esdeveniment hi varen ser presents el mateix Mascaró; el conseller de Treball i Formació, Eberhard Grosske; el director provincial de l'Inem, Antoni Constestí, i el batle d'Inca, Pere Rotger.

El director general del SOIB explicà que la rapidesa per inaugurar el nou local d'Inca i obrir l'oficina d'Alcúdia ve motivada per les grans coes que es formaran a partir de la fi de la temporada turística per al cobrament de les prestacions d'atur, les quals encara són gestionades per l'Inem. «És molt important obrir tan aviat com sigui possible a Alcúdia perquè podrà atendre els desocupats de les zones turístiques i no col·lapsar el funcionament de la d'Inca», digué. Així mateix, anuncià que negocien amb l'Inem l'obertura de dues oficines més a Calvià i a Sant Antoni de Portmany.

Les prestacions per atur no han estat transferides a les comunitats autònomes, de manera que a l'oficina d'Inca, igual que a la resta, comparteixen espai personal del SOIB (6) i de l'Inem (4).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.