algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Mor cremat un bebè de quatre mesos en l'incendi d'una barraca en un poblat de Madrid

Un altre nin, de 6 anys, està en estat greu a l'hospital La Paz a conseqüència de les cremades

Un bebè d'uns quatre mesos va morir carbonitzat i un nin de dos anys va resultar ferit dissabte vespre en un incendi ocorregut en una barraca del poblat del Salobral, al districte madrileny de Villaverde, informaren ahir fonts del Samur i Protecció Civil. L'incendi es va produir cap a les dotze de la nit i va causar cremades de segon grau al vint per cent del cos, principalment al cap i als braços, a un nin de dos anys, per la qual cosa va haver de ser evacuat a la Unitat de Cremats de l'hospital La Paz.

El cadàver del nadó, que va ser descobert a l'interior de la barraca quan es va aconseguir controlar el foc, estava totalment carbonitzat, per la qual cosa els efectius del Samur només van poder certificar-ne la mort. Per altra banda, també van ser atesos la padrina de l'infant, amb una intoxicació lleu per inhalació de fum, i una altra persona, pel que sembla un oncle, d'una cremada lleu a la mà.

Segons un ciutadà romanès que va ser testimoni dels fets, el pare dels nins, que en el moment del sinistre havia sortit un moment a l'excusat que és fora de la barraca, arribà a entrar dins aquesta i aconseguí treure un dels nins, però no el bebè de quatre mesos. L'incendi destruí completament catorze barraques i n'afectà quatre de properes, informaren fonts dels Bombers.

El nin de dos anys que resultà ferit es trobava ahir vespre «estable dins de la gravetat del seu estat», informaren fonts mèdiques de l'hospital de La Paz. Segons informaren ahir al vespre fonts policíaques, el forense que ha examinat el cadàver del nadó dictaminà que la causa de la mort va ser l'«abrasament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.