cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Un matrimoni denuncia que els tancaren després de la seva boda a Sant Francesc

La parella no va poder sortir del claustre de l'església, on va fer-se el reportatge fotogràfic

El dia 31 d'agost serà sempre una data recordada per Francisco Javier i Marisol. Primer, perquè varen casar-se a Palma, però també perquè la cerimònia «no es va celebrar així com hauríem volgut» i ambdós acabaren a la Direcció de Policia, on interposaren una denúncia contra el sagristà de la parròquia de Sant Francesc, que acusen d'haver-los deixat tancats al claustre de l'església mitja hora. Una setmana després, la parella s'ho agafa amb bon humor, però recorda que «en aquells moments ho vàrem passar molt malament, i l'únic que volem posant aquesta denúncia és que a ningú no li torni a succeir el mateix».

«Primer ens crèiem que era una broma, i fins i tot arribàrem a pensar que hi havia una càmera oculta, però la cosa era més seriosa», explicaren. La parella es casà a les 20.15 hores a l'església de Sant Francesc. Era el tercer casament del dia, i en els dos anteriors no havia passat res. Això no obstant, «no sabem si el sagristà tenia pressa o què, però el seu comportament no fou normal, molta gent també se'n va adonar». «En acabar la missa, només ens va deixar fer quatre o cinc fotos i pràcticament ens va fer fora de l'església, i a mitjan camí apagà el llum», afegiren.

Mentre els convidats anaven cap al restaurant, ells havien acordat dos dies abans amb el sagristà que després de la cerimònia podrien fer el reportatge fotogràfic al claustre, «com solen fer moltes parelles d'acabats de casar». Tanmateix, «quan ens havíem fet poques fotos, en faltar un quart per a les deu de la nit ens va deixar tancats, i se n'anà dient que tornaria en una hora». «Mitja hora després, en veure que no apareixia, vàrem telefonar a amics i a la Policia des del mòbil de la fotògrafa, perquè no podíem sortir i arribaríem tard al banquet».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.