algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
13°

L'ambaixador alemany agraeix a Antich l'ajuda de la Comunitat al seu país arran de les riades

L'ambaixador d'Alemanya a Espanya, Joachim Bitterlich, va viatjar ahir a Palma per expressar la seva gratitud al president de Balears, Francesc Antich, per la campanya del Govern de les Illes dirigida a ajudar les famílies damnificades per les inundacions que s'han produït en les últimes setmanes en el país germànic.

L'oficina de representació del Govern balear a Alemanya ja ha iniciat els tràmits per dur a terme una campanya a través de la qual es convidarà un número «important» d'al·lots alemanys de les famílies damnificades, perquè passin una setmana a Mallorca. De moment no es pot especificar el nombre de menors que es podran acollir a aquest projecte perquè s'han d'avaluar les possibilitats de cada un dels sectors turístics que col·laboraran, així com determinar el moment adequat per fer realitat aquesta idea.

Antich es va reunir ahir amb l'ambaixador alemany al Consolat de Mar, seu de l'Executiu autonòmic, per estudiar aquesta iniciativa. L'ambaixador germànic va agrair aquesta «solidaritat pràctica» del Goven balear i va subratllar la «col·laboració molt estreta i la relació molt especial» que hi ha entre Alemanya i la Comunitat illenc. Antich va expressar el seu «suport i solidaritat al poble alemany» i va reiterar la voluntat de l'Executiu de les Illes d'ajudar a les famílies damnificades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.