algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

PSOE i PSM traslladen el debat pel polígon a les executives de Palma

Celebrada una reunió amb les direccions insulars d'ambdós partits

Els partits que formen govern a l'Ajuntament de Binissalem, PSOE i PSM, han traslladat el debat sobre la necessitat de realitzar la segona fase del polígon industrial a les executives d'ambdós partits a Palma. Davant el bloqueig en què es trobava el debat sobre el tema entre socialistes i nacionalistes de Binissalem, el batle, Miquel Nadal (PSOE) va suggerir poder explicar «la proposta oberta que, en principi defens, als responsables dels nostres grups a nivell d'Illa».

Aquesta iniciativa va ser ben acollida i la setmana passada es va celebrar una primera reunió, a la qual participaren diversos representats del PSOE i PSM a Binissalem i la secretària general dels socialistes de Mallorca, Francina Armengol, i el secretari d'organització del PSM, Joan Antoni Salas, entre d'altres. A la reunió, Miquel Nadal va exposar la seva proposta de no esborrar, en principi, de la normativa urbanística la segona fase del polígon, però executar-la amb condicions molt clares i, sobretot, sense utilitzar més territori del necessari.

D'altra banda, els nacionalistes varen defensar la seva proposta de construir només 50.000 metres quadrats, dels més de 200.000 que contempla la segona fase, per facilitar la sortida de les empreses molestes del nucli urbà. Aquesta primera reunió va ser una presa de contacte molt cordial en la qual no es va arribar a cap tipus d'acord. Es preveu que la setmana vinent, un cop passades les festes, se celebri un nou encontre.

El segon polígon és el tema més polèmic que inclou la revisió de les normes subsidiàries que està previst que s'aprovin en breu a la localitat. La necessitat de desenvolupar o no un segon polígon al poble ha obert divisions internes a tots els grups amb representació al Consistori, excepte al PSM, que defensa de forma unànime que només se n'executi una petita part.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.