cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

La Fira Agrícola i Ramadera de Son Ferriol congregà una gernació

El batle Joan Fageda i Catalina Cirer n'inauguraren la X edició

El batle de Palma i la delegada del Govern, Catalina Cirer, tallaren ahir la cinta inaugural de la desena Fira Agrícola i Ramadera de Son Ferriol, un esdeveniment que va congregar una gernació de persones gràcies al bon temps. L'organització xifrà els visitants que han passat pel recinte firal en aquesta edició en uns 180.000.

El president del Govern de les Illes Balears va excusar la seva assistència a l'acte inaugural, al qual estava convidat, argumentant una reunió de darrera hora al Consolat de la Mar. Els qui no es varen voler perdre l'esdeveniment varen ser els regidors de l'equip de Govern de Cort i ferriolers, Gaspar Oliver i Jordi Llabrés i els regidors del PSIB, Ramon Torres i d'Unió Mallorquina, Ferran Trujillo.

El públic assistent es va quedar molt sorprès per la presència i actuació de la banda de cornetes i tambors del Pil·larí que varen amenitzar l'acte amb música més pròpia de la Setmana Santa que no d'una fira com l'Agrícola i Ramadera. De fet, en la cercavila els músics interpretaren un tema propi del dia del Corpus, el Cristus Vincit.

Però sense cap mena de dubtes varen ser les exposicions del recinte firal el que varen atreure de manera essencial les atencions dels visitants. Així, es varen poder veure exhibicions de maquinària agrícola, alimentació i serveis.

S'ha de de destacar que el Grup Serra, editor de Diari de Balears va comptar amb un estand a la fira, des del qual es va obsequiar els més menuts amb caretes del mico Guai. Un altre dels espais molt visitat va ser el col·legi públic, on es varen instal·lar les mostres de pintura i els tallers de cuina, de restauració de mobles, d'armes i munició. La zona dedicada als bordats, on destacà la feina feta per part d'Ana Anglada, Eva Romero i les seves alumnes va ser molt visitada en la seva ubicació a la biblioteca pública de la localitat.

Així i tot, els animals varen ser el plat fort de la fira i els que varen aconseguir acaparar l'interès dels petits i de grans. En els diferents corrals ferriolers es varen exhibir ases, porcs negres, cabres, ovelles, falcons, faisans, mussols, estruços... mentre que les aus aquàtiques varen nedar en dos amplis estanys i feren les delícies dels visitants, encara que manco que les exhibicions dels trotons i d'exemplars de pura raça de l'Eguassada Ferrero.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.