nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Demà comença el judici pel crim de la Vila Olímpica

Els nou processats majors d'edat pel crim de la Vila Olímpica s'asseuran a la banqueta dels acusats de la Secció Cinquena de l'Audiència de Barcelona a partir de demà, dia 4 de març. El fiscal sol·licita inicialment un total de 315 anys de presó per als nou acusats per la mort de Carlos Javier Robledo Peña l'1 d'abril del 2000 a la sortida d'una discoteca de la Vila Olímpica de Barcelona.

Per aquest crim, un jutjat de menors ja ha condemnat a 12 anys d'internament Valentín Moreno, el principal inculpat de la mort de la víctima. Moreno era menor d'edat per escasses hores en el moment del crim, per la qual cosa va ser jutjat per la Llei del Menor.

Segons l'escrit d'acusació, el fiscal demana per a cada acusat un total de 35 anys de presó. Per la seva part, les acusacions particulars, en representació de la família de la víctima i dels ajuntaments de Barcelona i Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), sol·liciten un total de 343 anys de presó. El judici està assenyalat per dilluns, dimecres, dijous i dilluns de la setmana següent.

El fiscal imputa als acusats, que es troben en presó preventiva, un delicte d'assassinat, pel qual demana per a cada processat 18 anys; un altre de temptativa d'assassinat, de Juan Carlos B., amic del mort, pel qual sol·licita 13 anys; un delicte de robatori amb violència, pel qual demana quatre anys, i una falta de lesions, per l'agressió a Miguel C., el segon acompanyant de la mort, pel qual demana una multa de 360'60 euros (60.000 pessetes).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.