algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

El fiscal demana 45 anys de presó per haver abusat de la seva filla

La víctima podria haver patit deu anys d'agressions sexuals

L'Audiència de Palma jutjà ahir un home acusat d'abusar sexualment de la seva filla durant deu anys. El fiscal demana 45 anys de presó per a Manuel G.M., un home que està acusat de tres delictes d'agressió sexual comesos sobre la seva filla. El fiscal creu que l'acusat abusà de la víctima (que no és filla seva però la reconegué) durant un període de deu anys. L'home, que es troba empresonat, nega els fets i afirma que es tracta d'una venjança de la menor perquè l'acusà d'un robatori.

L'acusat fou detingut el passat mes d'agost. La seva filla, que en aquests moments té 18 anys d'edat, acudí al centre mèdic de s'Escorxador per un problema d'asma. En aquelles dates havia abandonat el domicili familiar i convivia amb el seu company sentimental. Segons sembla, el seu pare l'assetjava perquè tornàs amb ell a ca seva. L'adolescent patí un atac de nervis quan es trobava en el centre i fou atesa per una doctora, a qui confessà que venia patint agressions sexuals des dels vuit anys, però que no s'havia atrevit a contar-ho fins ara.

L'acusació sosté que durant aquests deu anys l'acusat sotmeté la seva filla a tot tipus d'agressions sexuals, fins i tot penetracions vaginals, anals i fel·lacions. Manuel G.M., emperò, nega que aquests fets siguin certs. L'home explicà a preguntes de la fiscal María Moretó que s'enfadà amb la seva filla perquè s'havia colgat amb el seu company sentimental al llit del seu germà petit. Malgrat això ella defensà la seva virginitat davant el seu pare i per aquest fet anaren tots dos al metge a comprovar-ho.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.