nubes dispersas
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
12°

La convenció de la Mercedes-Benz talla alguns carrers de Cala Millor

El recinte ocupa 10.000 m2 i estarà tancat per espai de 4 mesos

Un seminari de formació a càrrec de l'empresa automobilística Mercedes, Eurotraining de Daimler Chrysler, a l'Auditòrium de Sa Màniga de Cala Millor entre el 18 de gener i el 27 d'abril ha motivat un enorme desplegament d'instal·lacions amb un acordonament d'una àrea d'uns 10.000 metres quadrats al voltant del complex hoteler d'Hipotels. El tancament del recinte impedeix la circulació normal de vehicles i de vianants, però també prohibeix l'accés a tres carrers principals, un dels quals connecta amb el nucli costaner de sa Coma.

El tancament d'aquest recinte privat, mitjançant tanques metàl·liques, ha fet aixecar la veu del veïnat, el qual critica no tan sols la prohibició d'entrada a alguns carrers, sinó també el fet que una empresa privada tengui tant de poder per ocupar la via pública gairebé quatre mesos. En aquest sentit, alguns comerços de la zona han fet arribar les seves queixes a l'Ajuntament, perquè s'han vist afectats per la zona delimitada per les tanques.

Els prop de 9.000 col·laboradors de tots els concessionaris europeus que reunirà el macroseminari s'allotjaran al complex hoteler que l'empresa automobilística ha llogat per gairebé quatre mesos. La casa Mercedes no ha plangut recursos i també ha llogat l'Auditòrium i pagat l'ocupació de la via pública per 198.333'99 euros "33 milions de pessetes" a l'Ajuntament de Sant Llorenç.

El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, ha explicat que aquest seminari «és segons nosaltres un gran èxit, perquè ajuda a amortitzar el cost de l'Auditòrium, que per si mateix no genera uns ingressos tan importants». Puigròs ha dit que «el tancament de la zona no impedeix el trànsit normal, perquè hi ha vies alternatives».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.