cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Comencen les obres de millora de l'avinguda Primavera de la Colònia

Les millores han d'acabar abans de la propera temporada turística

La zona costanera de la Colònia de Sant Jordi és objecte d'una de les millores en infraestructura més importants dels darrers anys. Les obres de millora de l'avinguda Primavera, que començaren divendres passat, són una antiga reivindicació dels comerciants de la zona, que han vist com la resta de punts del nucli es milloraven i aquesta emblemàtica via quedava obsoleta. Les obres, que disposen d'un pressupost total de 631 mil euros (105 milions de pessetes), han d'acabar en principi abans del mes d'abril, ja que en tot moment s'intentà que no coincidissin amb la temporada turística.

L'avinguda Primavera, lloc on hi ha establerts 70 comerços, canviarà la seva fisonomia de manera radical, ja que desapareixerà la mitjana que ara divideix els dos carrils. En aquest sentit, cal destacar que l'avinguda passarà a ser de sentit únic per al trànsit fins a la plaça Europa, no així des d'aquest punt fins a la platja del Cotó, que continuarà sent de doble direcció. Per altra banda, el projecte inclou la millora de les voreres, on s'habilitaran aparcaments, es col·locaran nous fanals, arbres i bancs.

Dels 631 mil euros amb què està pressupostat el projecte, la Conselleria de Comerç i Indústria del Govern balear en pagarà un 50 per cent. L'altra meitat serà costejada a parts iguals per l'Ajuntament de ses Salines i els veïns de la zona mitjançant contribucions especials a raó d'uns 4.726 euros (prop de 31 mil pessetes) per metre quadrat de façana.

En aquest sentit, el tinent de batle de l'Ajuntament, Antoni Caldentey (UM), explicà que el projecte ha estat un mes exposat al públic i no s'ha registrat a l'Ajuntament cap al·legació per part dels veïns. Tant Antoni Caldentey com el seu soci de govern, el batle de ses Salines, Joan Burguera (PP), han volgut destacar que la millora de l'emblemàtica avinguda Primavera serà un dels projectes més importants que executarà l'Ajuntament de ses Salines dins l'any que tot just ha començat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.