algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Formació per als propietaris de cans

Iniciat el curs pràctic Pista Escola Urbana, organitzat per Emaya

100194
La primera classe va ser una introducció a l'ensinistrament. | J. TORRES.

Una pista degudament condicionada per a l'ocasió acollí ahir, en el Polígon de Llevant, l'inici del curs pràctic Pista Escola Urbana per a Cans, que està emmarcat dins la campanya ciutadana «La responsabilitat és teva», pensada per tal de conscienciar els propietaris de cans sobre la responsabilitat cívica que suposa cuidar aquests animals de companyia d'una manera adequada. Després de la primera classe teòrica, que va tenir lloc dissabte de la setmana passada, s'han previst set classes pràctiques. En total per a aquest curs s'han inscrit seixanta persones juntament amb les seves mascotes.

«Em semblen molt bé iniciatives d'aquest tipus, ja que mai no se sol fer res per als cans», va assenyalar Virgilio, que assistí al curs acompanyat amb el seu foxterrier d'onze mesos. Fina i Marga es varen presentar amb un rottweiler i un ca eivissenc, respectivament. «Ens agradaria poder acudir amb ells a exposicions canines», va indicar Fina. «M'he apuntat perquè el ca que tenc és molt jove i és difícil d'educar», va assenyalar Isabel, que es presentà al curs amb un husky siberià. «Al meu ca el vaig trobar abandonat. Té molta de por de les persones», va indicar Àlex, propietari d'un pointer. «La idea és bona», va comentar Gil, una persona amb problemes de visió, mentres acariciava el seu ca, un samoyedo.

El batle de Palma, Joan Fageda, presencià el desenvolupament de les classes devora la presidenta d'Emaya i tinent de batle de Sanitat, Maria Crespo. «És molt important que la persona que té un ca es conscienciï que és imprescindible educar-lo correctament», assenyalà Fageda. «Hi han pogut participar els cans de més de sis mesos i menys de tres anys, sempre i quan estiguin censats i vacunats», recordà Crespo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.