nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El batle insisteix que transvasar arena a les platges de Muro i de Can Picafort és perjudicial

El batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, ha reiterat la seva postura contrària a un possible transvasament d'arena del municipi cap a les platges de Muro i de Can Picafort. Aquesta era una primera solució aportada pels tècnics de Costes per posar remei al dèficit d'arena generat en aquests dos darrers municipis a causa d'un canvi en els corrents de la badia d'Alcúdia. En principi la proposta tècnica passava per realitzar aquest transport mitjançant un dragat del fons marí.

Ferrer nega frontalment que la seva postura «sigui insolidària com així se'ns ha dit en algunes ocasions. No ens preocupa que ens duguin l'arena d'Alcúdia perquè sí. Si es fes aquesta operació es crearien uns perjudicis enormes a l'ecosistema de la zona». Per Ferrer, «les solucions a uns problemes no n'han de crear d'altres perjudicant altres llocs». Per aquest motiu creu que «el Ministeri no permetrà el dragat de la badia i demana que s'hi cerquin solucions tècniques més adients».

D'altra banda, Ferrer ha aprofitat per realitzar una dura crítica al Partit Popular, que acusa «d'intentar capitalitzar políticament el problema de les dessaladores a la zona nord de Mallorca». Així, ha tirat en cara al parlamentari i batle de sa Pobla, Jaume Font, que presentàs una moció al Parlament en aquest sentit «quan fins ara tot aquest tema s'havia portat des de la Mancomunitat, ben consensuat amb el ministre Matas i amb el president Antich». Per això Ferrer creu que «es tracta d'una sortida de to per polemitzar en una qüestió en què tothom està d'acord».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.