algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
17°

Un detingut pel crim d'Estarellas diu que l'hi impliquen 'per doblers'

Sebastià B. «es negà» a fer un préstec a José María, que l'ha acusat

Un dels dos homes que diumenge ingressaren a la presó per la seva presumpta implicació en el crim de Pere Estarellas, Sebastià B., digué que el vespre dels fets ell no era present en el carrer Ruiz de Alda. L'home assenyalà que José María l'implica perquè ell es negà a deixar-li doblers. L'home explicà al jutge de guàrdia que té coartada i que pot demostrar-la.

L'altre detingut que ingressà en el centre penitenciari, José María C.M., implicà directament Sebastià en la comissió del crim i digué que mentre el jove pujà al pis de l'empresari el vespre dels fets, ell l'esperà al carrer. Precisament l'advocat de Sebastià, Luis Moreno, té previst presentar en el jutjat una sèrie de testimonis que, segons el seu representat, demostraran que el vespre del crim Sebastià no era present al carrer Ruiz de Alda.

La magistrada del Jutjat d'Instrucció número 4 aixecà ahir el secret de sumari que havia establert al llarg de la investigació policíaca. La titular del jutjat rebé ahir l'informe redactat pel Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia, en el qual s'estableix el grau d'implicació dels detinguts. Sembla que José María declarà en l'interrogatori policíac que Sebastià havia mort l'empresari i que li ho havia confessat poc després.

Els investigadors pogueren saber pels interrogatoris efectuats que Sebastià conegué l'empresari en unes obres de reforma que aquest realitzà a la casa del costat del seu pis, que era el lloc de feina de la seva néta. Per aquesta raó, segons se sospita, Sebastià inicià una relació d'amistat amb Estarellas i tingué coneixement dels doblers que l'empresari tenia a casa seva. La resta, de moment, són hipòtesis dels investigadors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.