muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

Alemanys demanen a Antich que els mallorquins no perdin la identitat

El president del Govern mantingué una reunió amb els turistes

El president del Govern, Francesc Antich, aprofità la trobada organitzada pel setmanari alemany «Mallorca Magazine», que pertany al Grup Serra, amb un grup de turistes alemanys que estiuegen a l'Illa per conèixer la problemàtica i les inquietuds dels visitants germans durant la seva estada a Mallorca.

El grup de turistes, procedents d'hotels de la Platja de Palma, Calvià i Son Vida, destacaren la qualitat de l'oferta d'allotjament i la millora del medi ambient, per la qual cosa Antich els explicà l'esforç de modernització fet pel sector empresarial i l'estratègia de comercialitzar Mallorca no com una destinació de sol i platja «sinó com alguna cosa més, que inclogui el paisatge, la muntanya i la naturalesa. Sabem que s'han de millorar moltes coses i estam en això per aconseguir que el turista que véngui passi unes vacances tranquil·les».

Els residus i la brossa a les voreres de les carreteres foren qüestions que demanaren a Antich: «Estem fent grans esforços per minimitzar l'impacte dels residus i mantenim contactes amb els ajuntaments per dur a terme un pla integral de recollida de fems».

Un turista li digué que seria convenient que els mallorquins no perdessin la seva identitat, pregunta que aprofità el president per entrar a fons sobre les relacions entre alemanys i mallorquins: «Els problemes vénen per la falta d'informació i coneixement de la pròpia idiosincràsia de l'Illa. Sabem que hi ha friccions pel turisme, però no s'ha de fer extensiva a tota la població l'opinió d'alguns grups radicals, ja que a Mallorca se sap que es viu del turisme».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.