algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Esquerra de Menorca es desvincula de l'equip de govern des Migjorn Gran

La Comissió Executiva d'Esquerra de Menorca (EM-IU) ha decidit desvincular-se de l'equip de govern municipal des Migjorn Gran per la insistència d'aquest Ajuntament a excloure la urbanització Sant Tomàs de la moratòria. La direcció d'EM-IU ha aprovat la «desvinculació orgànica» de l'agrupació d'electors Acord per es Migjorn Gran que governa amb Pere Riudavets (PSOE), que com a batle governa aquest municipi des de juny de 1999.

EM-IU aprovà aquesta decisió «després de conèixer les darreres manifestacions subscrites pels responsables municipals relatives a la moratòria cautelar aprovada pel Consell de Menorca, i la seva incidència en la tercera fase del nucli turístic de Sant Tomàs».

«Des d'una organització d'esquerres com la nostra "afirma la Comissió Executiva d'Esquerra de Menorca-IU" no podem entendre l'afany desmesurat del govern des Migjorn per intentar dur endavant una actuació urbanística que és molt lluny dels principis de protecció del territori, creixement zero de places turístiques i reserva de la biosfera que sempre hem defensat. És el moment de realitzar una seriosa reflexió sobre el futur urbanístic de Menorca».

Malgrat rompre formalment amb Acord, EM-IU manifesta la seva voluntat de «continuar treballant de manera constructiva a favor des Migjorn a través dels nostres afiliats i simpatitzants». El ple de l'Ajuntament des Migjorn aprovà la presentació d'una al·legació per aconseguir que el Consell de Menorca exclogui els terrenys de Sant Tomàs de las mesures cautelars.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.