algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Els veïns des Castell exigeixen responsabilitats pel cas dels quarters

Critiquen l'obscurantisme, falses promeses i incompliment d'acords dels polítics

La Plataforma Cívica des Castell exigirà responsabilitats polítiques als qui han portat el cas de les casernes de s'Esplanada a l'actual situació.

Els membres d'aquest col·lectiu consideren que la batlessa Maria Borràs ha amagat informació, realitzant falses promeses i intentant arribar a pactes secrets amb promotors urbanístics. També acusen tots els regidors d'haver incomplert l'acord aprovat el passat 6 de juliol al ple municipal quan es decidí la compra dels dos immobles. Tampoc no fugen de la crítiques ni l'equip de govern del Consell de Menorca, per no haver donat suport a la compra de les casernes, ni el Govern balear, ja que el director general de Patrimoni, Antoni Garcias, fa dos mesos que té sobre la taula una petició d'entrevista.

Malgrat totes les acusacions envers les persones que han portat el cas fins aquesta situació actual, des de la plataforma es creu que encara es podria solucionar la qüestió, ja que l'actual propietari dels immobles, Arenal Nou, ha deixat clar que està obert a una negociació.

Els veïns des Castell insten el Consell de Menorca i el Govern balear que de manera immediata presenti un intermediari amb capacitat de decisió. Des de la plataforma es creu que l'Ajuntament encara pot negociar canvis en el Pla General d'Ordenació Urbana que puguin interessar a Arenal Nou.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.