algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

La Policia intervé la partida d'èxtasi més gran incautada fins ara a les Balears

Les més de 21 mil pastilles estaven destinades a ser venudes als mercats de l'Illa i la Península

El Grup d'Estupefaents de la Udyco del Cos Nacional de Policia de Palma ha intervingut la major partida d'èxtasi que s'ha incautat a les Balears. Després d'un llarg procés d'investigació, la matinada d'ahir es culminà l'operació amb la intervenció de més de 21 mil pastilles.

Tot l'horabaixa d'ahir la Policia procedí a diversos escorcolls a Alcúdia i a darrera hora hi havia quatre persones detingudes, quasi totes estrangeres, entre elles n'hi ha d'origen magribí i una ciutadana holandesa. L'organització estava perfectament estructurada i sembla que distribuïa la droga per tota l'Illa, i en altres llocs de les Balears i la Península.

Les 21 mil pastilles foren intervingudes a Palma, encara que la major part dels components de la xarxa resideixen a Alcúdia, per allò que els permisos varen ser sol·licitats al Jutjat d'Inca. Tenint en compte que cada pastilla es ven a 2.500 pessetes, amb el material intervingut s'haurien obtingut uns 52 milions de pessetes al mercat negre.

Les investigacions s'iniciaren fa mesos per part del Grup d'Estupefaents de l'Udyco. Temps en què s'han efectuat una gran quantitat de vigilàncies, fet que constata el gran volum de treball que movia la xarxa. La procedència de la mercaderia era d'un país centre-europeu, probablement d'Holanda.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.