nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

El batle demana la col·laboració dels hotelers per eradicar l'oferta il·legal

El president de l'associació hotelera diu que ha trencat les relacions amb Servera

La campanya dirigida cap a l'eradicació de tots aquells habitatges d'ús residencial de la zona costanera del municipi de Son Servera que es dediquen a l'oferta turística il·legal, que ha iniciat l'Ajuntament del municipi, ha rebut un nou impuls. Així és, perquè la Conselleria de Turisme ja està en possessió del llistat dels presumptes casos d'oferta il·legal i, de fet, ja s'han començat les inspeccions. Per reforçar aquesta campanya, el batle, Eduard Servera (PSOE), ha demanat la col·laboració dels hotelers de Cala Millor a través d'una carta adreçada al seu president, Gabriel Tous.

Contràriament a la bona predisposició que espera Servera per part dels hotelers de la zona turística de Cala Millor i Cala Bona en la lluita contra els habitatges il·legals, el president d'aquesta associació manifestà que «estic desconcertat pel fet que, ara, el batle Servera ens sol·liciti la nostra col·laboració amb l'Ajuntament per detectar els casos de presumpte il·legalitat». Tous justifica el desconcert perquè «els hotelers vàrem rompre tota relació amb Eduard Servera arran dels incidents del polèmic ple de dia onze de maig, ja que el batle ens va acusar de ser promotors i participants actius dels aldarulls d'aquell dia». En aquest sentit, el president dels hotelers volgué deixar ben clar que «l'únic motiu de l'assistència al ple de dia 11 de maig fou per informar-nos sobre el posicionament de l'Ajuntament envers la inclusió del municipi en el parc natural del Llevant. Tot ciutadà està en ple dret d'assistir a una acte públic».

D'altra banda, Tous assegura que «els membres de l'Associació Hotelera de Cala Millor estam totalment en contra de l'oferta turística il·legal, ja que ens perjudica directament a nosaltres, però també el poble en general. Cal tenir en compte que els que actuen il·legalment disposen dels mateixos serveis que la resta, però sense pagar-ne els corresponents imposts»,

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.