algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

Veïns de sa Coma denuncien que es va construir un bar que és il·legal

L'Ajuntament paralitzà les obres el 1992 i va obrir un expedient

Un grup de veïns del municipi costaner de sa Coma, a Sant Llorenç, han denunciat la construcció d'un bar en una zona d'ús residencial. El bar genera moltes molèsties per als veïns, però allò que sobretot provoca descontent és la il·legalitat del local.

Francisco Domínguez, José Ortega, Bernat Estelrich i Antoni Brunet són veïns d'una finca del carrer Mates. Aquests l'any 1992 ja varen denunciar davant l'Ajuntament que les obres que es realitzaven en el solar residencial no s'ajustaven a la normativa urbanística.

Segons expliquen, ja en aquell any «es creaven espais per després convertir-los en un menjador, una cuina i un minigolf amb l'única finalitat d'explotar-los turísticament i crear un conjunt amb el bloc d'habitatges situat davant el mateix solar».

L'abril del 1992 l'Ajuntament es va fer càrrec del control de la situació i paralitzà les obres. Aquestes, però, continuaren i el mes de maig el Consistori va obrir un expedient de disciplina urbanística. Les obres de tota manera varen continuar endavant.

L'Ajuntament al·legà que s'estaven realitzant obres de construcció sense llicència i que constituïen una infracció urbanística. La llicència no s'havia demanat i, per tant, tota construcció resultava il·legal. Ara, quan han passat vuit anys, els veïns encara mostren el seu descontent per unes obres il·legals que encara no s'han aturat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.