algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.73°

La dona atacada per un ca a Alcúdia vol que el propietari vagi un any a la presó

L'animal agressor es va llançar sobre la víctima quan aquesta mirava el correu i li provocà greus ferides

Un any de presó és la pena que una veïna d'Alcúdia, que el passat mes de gener va ser atacada per un ca, sol·licita contra el propietari d'aquest animal. Sheelagt Nogura, britànica de 56 anys d'edat, encara es recupera de les greus ferides que li va causar el ca de bestiar propietat del seu veí.

La dona vivia en un xalet situat a la carretera que enllaça Alcúdia amb Pollença. La britànica és casada amb un mallorquí i sol passar la meitat de l'any al seu país i l'altra a l'Illa. El dia que va ser atacada pel ca la dona estava mirant si tenia correu a la bústia. L'animal es va llançar sobre ella i li va mossegar les dues cames. Com a conseqüència va patir ferides a les extremitats, se li va xapar un tendó i es va fracturar un canell quan estava defensant-se del ca.

La víctima ha contractat els serveis del misser Diego Wencesblat per tal que la representi. El lletrat, al marge de la negociació que es manté amb la companyia d'assegurances per determinar la indemnització, considera que el propietari del ca ha de ser jutjat i condemnat per un delicte d'imprudència temerària.

Aquest animal va ser sacrificat després d'aquest atac. Malgrat tot aquesta no va ser l'única vegada que aquest animal, que segons els veïns anava a lloure per la propietat, mossegava altres persones, en concret va atacar l'espòs de la dona i la cartera d'Alcúdia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.