algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
17°

El jutge tanca el crim de Son Caliu: Cobo matà la seva dona i se suïcidà

Dos homes han estat detinguts a Palma per amenaçar les esposes

El jutge ha donat per tancat el cas del crim de Son Caliu. Els investigadors no tenen cap mena de dubte sobre el fet que Francisco Cobo matàs la seva dona i després se suïcidàs penjant-se del cable de la làmpada.

El Jutjat d'Instrucció número 7 de Palma, que s'encarregava de la investigació, autoritzà ahir mateix el trasllat de les restes mortals de Francisco Cobo fins a Granada, on serà enterrat. Per alta banda, una altra qüestió calenta és la de la custòdia de la filla del matrimoni finat, de sis anys. De moment la petita es troba en mans d'un germà d'ell. Aquest home va ser el que avisà la Guàrdia Civil després de descobrir els cadàvers a l'apartament el dimarts dematí. Sembla que les famílies dels dos morts, que resideixen a la Península, volen fer-se càrrec de la nina, fet pel qual s'iniciarà una dura pugna.

En un altre ordre de coses, la Policia Nacional informà ahir de més casos de violència dins l'àmbit familiar. En concret, un portaveu del 091 assenyalà que en les darreres hores s'havien detingut dos homes amb antecedents delictius per amenaces a la seva parella. Per desgràcia aquests casos omplen diàriament les planes de crònica negra dels diaris de les Illes.

En aquesta ocasió els detinguts foren Faustino C.A., de 34 anys i Felipe B.R., de 35. El primer d'ells va ser arrestat després de realitzar telefonades amenaçants a la seva dona, amb la qual ja no viu. L'home ha protagonitzat set fets semblants en els darrers mesos. Per la seva banda, en el segon cas es tracta d'un home que violà una ordre d'allunyament del domicili de l'exdona, amb la qual té una filla en comú. La Policia el trobà aferrat a la finestra de la casa en actitud molt nerviosa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.