algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Els bars de la Llonja recorren davant el jutge el nou horari

L'Associació de bars i restaurants de la Llonja ha interposat un recurs contenciós administratiu contra l'acord adoptat el passat 13 de juliol pel ple de l'Ajuntament sobre el nou horari a la Zona Acústicament Contaminada (ZAC) del barri de la Llonja.

El president d'aquesta associació, Valeriano Herrero, afirma que mentre es tramita el recurs «s'ha de suspendre l'acord plenari, amb la finalitat que entri en vigor o no segons es dictamini judicialment. Els empresaris ens sentim discriminats amb actuacions similars per part de Cort en altres barriades del municipi, ja que hem complit en tot allò que se'ns ha demanat».

«Sabem que estam davant un tema complicat, però s'ha polititzat i jugat amb el pa dels altres, d'aquí que considerem un insult que en el mateix ple s'adoptassin mesures restrictives per a la Llonja i, en canvi, s'ampliava l'horari d'amenització musical en espais oberts o descoberts a la Platja de Palma, tot això malgrat les denúncies de les Meravelles».

L'Associació de bars i restaurants de la Llonja indica que el nou canvi d'horari a la zona, a través del qual es regula que la música deixi de sonar a les dues de la matinada de dijous a dissabte i a la una la resta dels dies, «vulnera els drets fonamentals perquè ens trobam davant una mesura cautelar de Cort de caràcter restrictiu de drets subjectius. Així mateix, vulnera el principi d'igualtat i del dret de legítima defensa, ja que no se'ns ha traslladat cap de les actuacions que han originat l'adopció de la mesura cautelar que impugnam, malgrat ser part en el procés de Zona Acústicament Contaminada des del setembre del 95».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.