algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Caos i més de dos conductors despistats al primer dia de reforma circulatòria

Ahir canviaren el sentit dels carrers per anar cap a Campos i Santanyí

La reforma circulatòria que ahir posà en marxa l'Ajuntament de Felanitx per regular el pas del trànsit pesat per l'interior del centre urbà i evitar així els embussos que se generen a l'alçada de la plaça de ses Palmeres provocà un cert caos, com reconegué el mateix delegat de Policia i Trànsit Antoni Hernández (PSOE).

Ahir es posaren en funcionament els semàfors del carrer Campos, que entra dins Felanitx, i el de Santueri, que és la via que fins ara s'agafava per anar cap a Santanyí. Des de fa temps, els veïns de Felanitx reclamen la instal·lació d'aquest semàfors per evitar les retencions de 15 minuts que es registren en aquesta confluència. Els semàfors no desconcertaren als conductors, emperò sí els canvis de direccions.

El cap de la Policia Local, Llorenç Tortella, comentà que allà on tingueren més problemes va ser a l'avinguda d'Ernest Mestre. Fins ahir, per sortir de Felanitx en direcció Campos els conductors pujaven per l'avinguda d'Ernest Mestre i a l'alçada de la plaça de ses Palmeres giraven a mà dreta. Emperò, ahir es trobaren que no podien girar cap a mà dreta i molts conductors començaren a voltar com a descosits per la plaça de ses Palmeres. «Havien d'haver girat un carrer abans d'arribar a la plaça de ses Palmeres. I molts no ho han fet i han hagut de donar la volta», assenyalà Tortella. No obstant això valorà la reforma de «positiva, idò millora la fluïdesa del trànsit en el municipi».

Cal dir també que ahir una quinzena de carrers del poble que es troben per aquesta zona, això és a la sortida del centre urbà cap a Campos, passaren a ser de sentit únic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.