algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

L'Ajuntament necessita tres milions per reprendre les tasques a Son Corró

A la finca s'ha de fer la delimitació, el tancament, i crear un petit espai per deixar-hi els vehicles aparcats

L'Ajuntament de Costitx resta pendent de rebre subvencions per fer una segona fase d'intervencions a sa Pleta de Son Corró, segons explicà el primer tinent de batle de l'Ajuntament, Joan Horrach.

El regidor va explicar que esperen el moment oportú per demanar a les institucions subvenció per fer la segona fase esmentada i es lamentà que des de fa un temps no arriben subvencions dels fons europeus per fer aquests tipus de feines.

Aquesta segona fase consisteix a delimitar la finca, fer-ne el tancament i crear un petit lloc per deixar-hi els vehicles. Pel que fa al tancament, s'ha de triar un sistema que sigui respectuós amb l'entorn, ja que es tracta d'una finca situada al bell mig del camp.

Horrach va dir que a Son Corró s'ha restaurat el santuari i s'ha reconstruït de manera semblant el que hi havia abans. Però se sospita que hi ha més elements soterrats que podrien sortir si es tornassin a reprendre les tasques d'excavació.

Per altra banda, Horrach explicà que també esperen que es reprenguin les tasques per excavar el poblat de navetes, conegut com el Turossot des Metge.

Aquest poblat, segons el regidor, és el més gran de Mallorca, encara que hi manca molta feina d'excavar i fer net.
Horrach va dir que cada any per aquest temps, i durant quinze dies, la Conselleria de Patrimoni del Consell de Mallorca envia una brigada de gent de Fodesma per fer-hi net. Enguany encara no s'ha començat la tasca, però esperen que aviat es farà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.