algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

L'excés d'aigua que consumeix Can Picafort causa danys a la depuradora

El Consistori de Muro proposa fer-ne una de nova en lloc d'ampliar-la

L'excés d'aigua que consumeix Can Picafort fa que la depuradora no funcioni correctament. Davant això, l'Ajuntament de Muro creu que en lloc d'ampliar la depuradora, que recull les aigües brutes de la platja del terme municipal i de Can Picafort, seria millor construir-ne una de nova.

D'aquesta manera es va expressar el regidor de Muro, Nofre Plomer, que va deixar molt clar que aquest és el parer de tots els polítics murers, no només el seu.

Plomer va explicar que la depuradora té capacitat per transformar 10 metres cúbics d'aigua cada dia i, ara, a l'estiu en rep 14, per la qual cosa té un funcionament molt deficient. La deficiència causa que desprengui males olors que arriben fins a les zones residencials i hoteleres de la Platja de Muro, cosa que provoca queixes dels residents i turistes.

La depuradora es va construir a finals dels anys vuitanta dins uns terrenys de Muro, molt propers al parc natural de l'Albufera. Els terrenys foren pagats per l'Ajuntament de Santa Margalida, amb la finalitat que conduís també les aigües brutes de Can Picafort, ja que les dues zones costaneres són veïnes.

L'estació es va fer per al sistema de llacunes. Més tard es va veure que no funcionava i es va adaptar de manera que treballàs de manera convencional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.