nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El touroperador germànic Condor&Neckermann baixa les seves vendes un 12% fins a juliol

Des de mitjans d'aquest mes a octubre anuncia una reactivació del mercat alemany amb el llançament d'ofertes

Fonts del majorista alemany Condor&Neckermann xifraren entre un 8 i un 12% la reducció de la venda de paquets turístics en el mercat germànic cap a les Balears fins a juliol.

Tot i la minva en l'inici de la temporada alta, el touroperador anuncià una reactivació de les seves vendes entre mitjans d'aquest mes i octubre: «Hi ha bones expectatives».

La recuperació del mercat germànic s'aconseguirà mitjançant el llançament d'ofertes que oscil·laran entre el 10 i el 30%, tot i que el majorista matisà que les rebaixes mitjanes són del 15%.

El touroperador Condor&Neckermann afirmà que les seves places hoteleres en garantia «més o manco» les arribaran a omplir. A més, criticaren el «nerviosisme» dels hotelers illencs perquè «no tenen plena ocuapció» des de l'inici de la campanya d'estiu: «Si haguessin esperat fins a darrera hora, s'hauria aconseguit omplir els allotjaments turístics sense haver de llançar ofertes».

Aquests resultats negatius en el començament de la temporada alta foren corroborats ahir pels directors generals d'Hotetur i Barceló, Francisco Gimeno i Miquel Àngel Fornés. Ambdós quantificaren la minva «important» de l'ocupació hotelera entre juny i juliol en un 8%, però que es «recuperarà» en la segona quinzena d'aquest mes. Remarcaren que alguns establiments han vist reduïda la seva capacitat un 15%.

En aquest sentit, destacaren que els hotels en què la seva clientela és majoritàriament alemanya han hagut de rebaixar els seus preus: «Qualsevol manual d'economia explica que quan falla la demanda s'han de minvar les quotes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.