algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Serra deixarà el secretariat de Palma i demana al PSM que cerqui candidat a la batlia

Fonts de l'organització asseguren que ni ell ni Damià Pons continuaran fent part de l'executiva dels nacionalistes

Sebastià Serra abandonarà el secretariat polític de l'agrupació de Palma. La decisió, que té caràcter ferm, va ser comunicada dilluns passat a l'executiva del PSM, que, a més, fou informada per l'històric dirigent que treballi sobre la hipòtesi que, a pesar que resta a disposició del partit, ell no repetirà al capdavant de la candidatura a l'Ajuntament de la capital.

D'altra banda, fonts de la cúpula nacionalista confirmaren a Diari de Balears que ni l'esmentat Serra ni Damià Pons farien part de l'executiva que sortirà del proper congrés.

Sebastià Serra, que es mostrà sorprès per la filtració de la notícia, la confirmà plenament, pel que fa a l'agrupació de Palma. Serra parlà de la necessitat de procedir a la «renovació en els càrrecs». Quant a la candidatura a la batlia de la ciutat, afegí que creia lògic no repetir-la per quarta vegada consecutiva.

El fundador del PSM, professor universitari, animador cultural i activista social, comunicà la seva decisió fa un mes al secretari general del partit, Mateu Morro, i al secretari d'Organització, Joan Antoni Salas. Quinze dies després n'informà el secetariat de Palma, i, dilluns passat, a l'executiva de l'organització. Serra hauria preferit que la notícia no hagués transcendit fins que no la conegués de primera mà l'agrupació de Palma i fos publicada al seu butlletí.

Pel seu costat, Damià Pons manifestà que ningú no li havia comunicat cap decisió sobre la seva presència o no en l'executiva del PSM. No obstant això, afirmà que, en el cas que es confirmàs la seva absència d'una llista, «ho agrairia perquè prou ocupat estava amb la Conselleria i perquè considerava lògic que es produís una renovació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.