algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
17°

El batle exigeix a la Delegació del Govern una dotació permanent de la Guàrdia Civil

L'Ajuntament n'ofereix com a ubicació les instal·lacions de la Creu Roja al Port

La ciutat d'Alcúdia necessita una dotació permanent de la Guàrdia Civil segons l'equip de govern municipal (UM-PSOE).
Actualment a la ciutat només existeix una oficina de la Benemèrita per tramitar denúncies que es troba adjacent a les instal·lacions de la Policia Local, de propietat municipal. D'aquesta manera, el municipi depèn del quarter que hi ha al Port de Pollença.

La manca d'una dotació permanent s'ha convertit en una qüestió d'actualitat, atès que la Policia Local d'Alcúdia no té recursos suficients per fer-se càrrec en alguns moments de tots els afers que els reclamen, sobretot durant la temporada turística alta. L'oposició del PP manifestà en el ple d'ahir la seva preocupació.

El portaveu popular, Miquel Ramis, va demanar el motiu pel qual els agents de la Policia Local no varen poder respondre a una cridada que demanava la seva presència i que va acabar en robatori i destrosses a un local del Port. Posteriorment s'hi va haver de desplaçar la Guàrdia Civil des del municipi veí.

L'oposició també s'ha assabentat, a través d'aquest diari, de la presència d'algunes clavelleres, amb la conseqüent inseguretat per als turistes.

Davant això, el batle, Miquel Ferrer (UM), va dir que ja ha sol·licitat a la Delegació del Govern la creació d'un nou quarter al municipi. L'Ajuntament ofereix les instal·lacions de la Creu Roja per a aquesta finalitat amb la condició que estigui obert tot l'any.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.