algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els ramaders valoren de manera positiva el treball de Mateu Morro

Morro: «Continuaré la feina començada per l'exconseller Mayol»

Els ramaders de Campos i d'altres pobles veïns de la Part Forana de Mallorca valoraren molt positivament la feina realitzada fins ara per Mateu Morro durant la primera visita al municipi del conseller d'ençà que és el nou titular d'Agricultura. Morro va acudir a Campos el proppassat divendres per explicar el pla d'ajudes del Govern pel que fa referència als ramaders de vaques frisones.

Les subvencions seran d'aproximadament 400 milions de pessetes i la partida econòmica està inclosa en els 2.000 milions que rebrà el sector lleter per fer front als efectes de la sequera. D'aquesta manera, Mateu Morro ha fet oficial l'entrega de les ajudes confeccionades pel seu predecessor, Joan Mayol. Morro afirmà davant un centenar de ramaders que «seguiré el camí començat per Joan Mayol, la feina ja està encaminada i no és positiu fer passes endarrere».

Entre els assistents a la reunió no mancaren les inevitables comparacions entre Mateu Morro i Joan Mayol. Un cop acabat el parlament de Morro, les valoracions dels agricultors giraven entorn de: «hem avançat més en un mes que en tot un any» o «amb Mateu Morro ens podrem entendre, la impressió que ens ha fet és molt bona i crec que tots hi sortirem guanyant».

Altres ramaders remarcaren una diferència en el fet que «almanco ara el conseller ens ve amb ofertes concretes». En aquest sentit, un grup d'agricultors han reconegut la feina feta anteriorment per Mayol i varen comentar que «el que ha fet avui el nou conseller Morro ha estat oferir el que ja tenia previst Mayol, però que per les qüestions que siguin no va presentar ell».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.