algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Adán: «Em dedic a l'assessorament d'inversions en el sector turístic»

El conseller delegat de Bitel és el propietari de les empreses Modem i Master

Enrique Adán, conseller delegat de Baleares Innovación Telemática, S.A. (Bitel), admeté ahir a Diari de Balears ser el propietari de les empreses Master de Inversiones Turísticas, S.A. i Modem, S.A., firmes que codirigeix amb la seva esposa, Consuelo Alemany. «Jo he de guanyar-me la vida i no visc ni dels polítics ni dels mitjans de comunicació, només faig consultoria i assessorament d'inversions en el sector turístic i les petites i mitjanes empreses», reconegué Adán en una entrevista a aquest diari.

El conseller delegat de Bitel té una llarga experiència de «més de vint anys en el món de la gestió». De fet, a més d'aquestes dues empreses esmentades, Adán ha treballat en cinc empreses privades més. Aquestes són: GMA Eurotrading, S.L. i Orenol, S.A., ambdues ubicades a Mallorca; i Sunbee, S.L., Darasu, S.L., i Hotelera Nemo, S.L., totes tres amb seu a Màlaga.

La firma Modem, S.A., que començà a operar l'any 1984, fou en un principi una empresa «dedicada al món de la tecnologia», segons va confirmar ahir Adán. No obstant això, després d'un parèntesi indeterminat en què va restar inoperant, Modem, S.A. passà el 1997 a l'especialitat de l'assessorament d'«empreses senzilles i pimes».

Aquesta llarga experiència en el camp de la gestió i l'assessorament en els camps de la inversió turística i tecnològica fou la que precedí el seu nomenament pel Govern de Jaume Matas com a conseller delegat de Bitel, companyia semipública participada pel Govern balear en un 46%, Telefònica en un 44% i Sa Nostra en un 10 per cent.

«Som un càrrec de confiança i he de vetllar pels interessos de qui em paga», declarà Adán en aquest sentit. Per això, el conseller delegat de Bitel, qüestionat ara per l'Executiu de Francesc Antich, és nega a «fer cap tipus de declaració sobre Bitel» mentre ocupi aquest càrrec.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.