nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Els empresaris d'autocars s'oposen a pagar la tarifa per aparcar a Lepanto

Amenaçaren el batle de deixar de dur turistes al Port de Sóller

La decisió de l'Ajuntament d'aplicar unes tarifes als autocars que estacionin al carrer Lepanto del Port de Sóller ha provocat una forta reacció per part dels afectats, que consideren abusiva. Així, les empreses d'autocars que transporten els turistes al Port de Sóller han fet pública la seva indignació davant la intenció de l'Ajuntament de fer-los pagar una tarifa per poder estacionar a l'aparcament de Lepanto i han anunciat la seva intenció de negar-se a fer efectiva aquesta tarifes.

Segons va explicar un directiu de la Federació de Transports Discrecionals, la tarifa, que suposa haver de pagar entre 50 i 60 pessetes per persona, suposaria una càrrega molt elevada que obligaria a incrementar el preu del viatge. La Federació de Transports Discrecionals al·lega que no es poden incrementar més les despeses, ja que es veuen obligats a augmentar el preu del viatge quan s'incrementa el dels carburants i això seria una càrrega més al turista. Davant aquesta situació, el passat dimecres es reuniren amb el batle Joan Arbona a qui donaren a conèixer la seva posició.
Per la seva banda, el batle va explicar la necessitat de l'Ajuntament d'amortitzar les inversions que du i durà a terme a l'aparcament, circumstància que els transportistes varen entendre però no compartir ja que consideren que hi pot haver altres maneres d'amortitzar el cost de l'aparcament sense que no hagin de pagar els autocars.

En aquest sentit, la Federació de Transports Discrecionals també ha manifestat la seva preocupació a Aviba, organisme que creu que és qui ha de trobar una solució amb l'Ajuntament, i si no arriba, la intenció és clara, els autocars deixarien de dur turistes al Port.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.