algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
26°

Presenten a Palma nova medicació contra la disfunció erèctil masculina

La Clínica Rotger acull també el I simposi dedicat als problemes femenins

El 30 de març vinent es presentarà a les Illes el darrer producte farmacèutic per al tractament de la disfunció erèctil masculina, l'apomorfina que "a diferència del sildenafil, la popular Viagra" no actua sobre els vasos sanguinis sinó sobre els sistema neurològic.

Aquesta presentació es produirà en la jornada inaugural (dia 30 de març) del VIII Simposi Internacional d'Andrologia que organitza el Centre d'Urologia, Andrologia i Sexologia (CUAS), amb seu palmesana a la clínica Rotger i a Madrid al Policlínico Nuestra Sra. de América.

Aquest simposi, organitzat des de fa setze anys a la clínica Rotger, introdueix enguany una novetat paral·lela, un simposi internacional de disfuncions sexuals femenines, primer d'aquestes característiques a l'Estat i un dels primers arreu del Món des que el 24 d'octubre passat es dugué a terme a Boston un primer encontre. Segons recordà ahir el doctor Rosselló Barbarà, director del CUAS i organitzador, «la dona ha estat ignorada molt de temps, amb l'excepció d'estudis puntuals com els de Masters i Johnson o els de Shere Hite».

La psicòloga i sexòloga Cañellas Engels "qui presentarà la ponència El misatge de la disfunció sexual en la dona i el seu significat" explicà ahir com un percentatge elevat de disfuncions femenines "inclosa la infertilitat" és originat per raons psicològiques, alhora que «moltes dones empren aquestes disfuncions al seu favor», com ara rebent més atenció de la seva parella.

Cañellas recordà que al simposi es presentaran alguns dels avanços recents en el tractament, des d'aparells de via neurològica contra l'anorgàsmia clitoridiana a aparells de buit per irrigar aquet membre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.