algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

La jutgessa suspèn la contractació dels interins que foren aprovats pel Govern

La vista tindrà lloc el 3 d'abril al jutjat contenciós administratiu 1 de Palma

Un acte del jutjat contenciós administratiu número 1 de Palma ha paralitzat la contractació d'interins de tots els borsins que ha convocat el Govern balear fins que no es dugui a terme el judici i hi hagi una sentència al recurs presentat per la Plataforma Balear d'Interins Independent. La data de la vista està fixada per al proper 3 d'abril.

El portaveu de la Plataforma, Bartomeu Alcover, afirmà que no podia assegurar «al 100%» el contingut d'aquest acte de la titular del jutjat contenciós, María Àngeles Berrocal, ja que s'havia notificat a darrera hora d'ahir, però assegurà que la suspensió afectarà tot el procés de contractacions, realització de noves proves, correcció d'exàmens per part del tribunal qualificador i publicació de les llistes provisionals i definitives dels opositors al Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma.

Fonts de la Conselleria d'Interior indicaren que no tenien constància de la notificació de l'acte, però en tot cas implicaria la paralització de les contractacions del borsí que ja s'havien iniciat per part del Govern. Concretament, Interior havia començat a cridar els interins que havien aprovat els exàmens per tal de cobrir places vacants de les diferents conselleries, a més de dotar de personal administratiu i especialitzat els nous departaments autonòmics de recent creació. Bartomeu Alcover explicà que aquest recurs en concret es va presentar contra la resolució del conseller d'Interior i Funció Pública, Josep Maria Costa, que convocà les proves del borsí per als serveis generals i els cossos facultatius de l'Administració autonòmica. Actualment, indicà el portaveu de la Plataforma, aquests recursos que s'havien presentat per separat, s'han unificat i es veuran conjuntament el 3 d'abril.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.