algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Son Sant Joan supera avui el rècord històric de passatgers en un dia amb 126.000 visitants

La Tras marca també la màxima en el transport de vehicles

L'aeroport de Palma establirà avui un nou rècord de moviment de passatgers en un dia amb un total de 126.000, segons les previsions d'AENA. Fa dues setmanes el pas de 124.000 persones per Son Sant Joan quedà com a màxim en el present any. Per tal de portar l'atrafegament es preveu que aterrin a l'aeroport un total de 820 aeronaus, exactament les mateixes que prengueren terra fa dues setmanes.

Ahir el pas de persones per Son Sant Joan se situà en 88.000 unitats, amb 650 aeronaus. Amb les xifres es demostra que enguany hi ha més visites a Mallorca que no l'any passat. Fa exactament un any els visitants arribaren als 121.657. El 1999 s'està caracteritzant com l'any dels rècords en aquest aspecte. Si fa dues setmanes s'establia la màxima de la història quant a pas de passatgers per l'aeroport en un dia, ara se supera la xifra en unes 2.000 unitats.

El dissabte és el dia de la setmana que més gent arriba a Mallorca per via aèria. Els operadors turístics componen els paquets de visitants més nombrosos per als dissabtes, que setmana rere setmana superen els altres dies en nombre de passatgers.

Un altre rècord s'establirà aquest cap de setmana a la Trasmediterrània quant a cotxes transportats en un dia de Barcelona a les Balears. Per a demà s'espera que arribin uns 3.500 vehicles. Aquesta és una xifra de vehicles molt elevada que supera l'anterior, situada als 1.700 durant el passat 31 de juliol, des que començà la gran afluència d'ocupació a la Tras a causa de les vacances estivals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.