algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Gistau, president interí de Sa Nostra després del cessament de Moncades

La Sala de Porreres designà ahir Oliver com el seu representant

L'Ajuntament de Porrereres designà ahir Catalina Oliver com a nova representant municipal a l'assemblea de Sa Nostra. Amb aquest nomenament, Joan Moncades, exvicepresident primer que des de la dimissió d'Antoni Marí ocupà la presidència com a interí de l'entitat, queda automàticament cessat del seu càrrec.

Al front de la presidència el substitueix Manuel Gistau Moreno, que fa quatre anys optà al càrrec de vicepresident segon com a representant dels impositors. Com a president interí de Sa Nostra, a Gistau li pertoca la convocatòria de la nova assemblea general que no se celebrarà abans del pròxim setembre.

Després de la constitució de l'assemblea es nomenaran els quinze membres del consell d'administració d'entre els quals ha de sortir el nou president. El nomenament d'Oliver es féu ahir migdia en un ple convocat amb caràcter urgent per acabar amb les insistents pressions rebudes per l'equip de govern (UM i PSM), tant des de la mateixa entitat com des de la mateixa executiva del PSM. El batle de Porreres, Joan Sastre (UM), argumentà d'aquesta manera el caràcter urgent del ple, en esmentar que «era del tot necessari que nomenàssim un representant per solucionar el buit que s'ha produït arran de la dimissió d'Antoni Marí».

Catalina Oliver ocupava el tercer lloc en la candidatura nacionalista i el seu nomenament obeeix a un dels acords establerts en el pacte de govern municipal. Sastre destacà que «una de les principals raons per la qual havien proposat Oliver en el càrrec és perquè volíem un persona natural de la vila». La proposta es va acceptar amb l'abstenció del PP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.