algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Pere Rotger figura entre els directius més ben pagats de les empreses del Govern Matas

El superen altres executius, amb sous superiors als 10 milions

El batle d'Inca i coordinador de l'organitzció del futur congrés del PP, Pere Rotger, figura entre els directius més ben pagats de les empreses públiques del Govern durant l'etapa de Jaume Matas. Ara el Govern de Progrés vol posar ordre en aquestes empreses públiques i conèixer «la dedicació exacta» de cada un dels seus directius. De fet, la situació de les empreses públiques quedarà «bastant aclarida» aquest mes d'agost, afirmaren fonts del Consolat.

Com a alt directiu de l'Institut de Desenvolupament Industrial, Rotger ha cobrat 7.650.000 pessetes anuals des de la data en què va ser donat d'alta en aquesta empresa, que va ser el 26 d'agost de 1997. Rotger ja ha anunciat que ara que l'esquerra ha arribat al poder presentarà la dimissió com a a alt càrrec d'aquest insitut.

Però curiosament, Rotger, que figura el primer en el llistat, no és el que més cobra a l'IDI. Aquest honor correspon a Miquel Mercadal Orfila, que cobra 7.905.000 pessetes anuals.

De tota manera, en altres empreses públiques de l'antic Govern del PP hi ha directius molt més ben pagats que Rotger i Mercadal. A l'empresa Semilla, el seu gerent, Llorenç Rigo Rigo, guanya 10.128.356 pessetes anuals, i està d'alta des del 1991. Altres tècnics de l'empresa guanyen menys, com ara Manuel Rotger Salas amb 5.972.000 pessetes o A. Pax Dols del Castellar amb 6.531.896 pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.