muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
20°

La Sala atorga el seu vistiplau a la instal·lació d'un multicinema

Si el projecte no topa amb entrebancs, per Pasqua ja podria inaugurar-se

L'Ajuntament de Manacor ha informat a favor del projecte per a la construcció d'un multicinema a les rodalies de la ciutat. La societat Multicines Porto Pi, representada per Rafel Salas, havia sol·licitat la seva instal·lació entre la ronda del Port, creuer amb el carrer Bas, i el projecte fou aprovat pels tècnics municipals a la primera.

L'informe fou aprovat en la comissió de govern del passat dia 23 de juny, sota la presidència de l'exbatlessa, Catalina Sureda (PP). Ara, la portaveu del nou grup de govern, Maria Antònia Vadell (PSM), també ha confirmat el suport a aquesta iniciativa afirmant que «se seguirà amb la tramitació perquè el projecte surti endavant. A més, ja està molt enllestida i sembla que no hi haurà problemes de darrera hora».

Tot l'expedient ja s'ha remès a la Comissió insular d'Urbanisme (CIU) per tal que li atorgui el vistiplau definitiu. Si la CIU no posa entrebancs, l'empresa confia poder inaugurar el nou complex lúdic per les festes de Pasqua de l'any que ve.

Multicines Porto Pi pretén construir un complex de sis sales de cinema que tindran diferents capacitats. Així, la més gran disposarà d'unes 300 places i la més petita de 120. A més, el projecte inclou una oferta complementària similar a la del centre comercial de Palma però a més petita escala. Per aconseguir aquesta oferta sembla que ja s'estan fent passes amb empreses de menjar ràpid.

La iniciativa tindrà un cost proper als 500 milions de pessetes i per executar-la es disposen d'uns terrenys de més de 2.500 metres quadrats de superfície que gaudeixen d'una excel·lent ubicació, doncs es troba entre l'institut Mossèn Alcover, el poliesportiu municipal Miquel Àngel Nadal i la zona esportiva de la torre dels Enegistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.