algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

El PP assegura que en deixar la batlia hi havia 2.737 milions a la caixa

També diu que si un àrea no té duros es fa una modificació i s'agafen d'una altra

El PP desmenteix les declaracions del nou equip de govern (ALM, PSM, PSOE i AIPC) en les quals els acusava d'haver deixat la caixa municipal buida i assegura que en deixar la batlia en ella hi havia exactament 2.737 milions de pessetes. Aquesta xifra fou aportada per la portaveu popular, l'exbatlessa, Catalina Sureda, en base a un extracte de l'estat d'execució del pressupost municipal de dia set de juliol.

Sureda féu aquestes declaracions acompanyada de l'exdelegat d'Hisenda, Rafel Nadal, qui afirmà que «nosaltres pensàvem governar i no és lògic que es digui que la situació de la Sala és la que el nou grup de govern manté, ja que nosaltres sabem que no és així. De la mateixa manera, hauria de comprendre que el pressupost tan sols és una eina de treball que pot ser objecte de modificacions de crèdit si les partides, per una cosa o una altra, s'han hagut d'exhaurir».

Sureda també afegí que d'acord amb l'extracte, l'àrea de Cultura encara té un saldo disponible de 84 milions, a més de comptar amb 22 més de la Fundació Teatre i altres quatre del Patronat de l'Escola de Mallorquí.

D'aquests doblers, la Sala ja ha rebut en dues setmanes factures pendents de pagament per devers 13 milions de pessetes que no estan pressupostades, segons exposà dimecres el nou grup municipal de govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.