algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Condemnada l'exsecretària per fer telefonades a càrrec de les arques municipals

El magistrat titular del jutjat Penal número 6 de Palma ha condemnat a sis mesos de suspensió i a a una multa de 225.000 pessetes Margalida Mulet, antiga secretària de l'Ajuntament de Bunyola, per realitzar telefonades personals de llarga distància a compte de les arques municipals. Margalida Mulet va ser sorpresa reiterades ocasions, de capvespre i fora de l'horari de treball, a les oficines municipals, on mantenia perllongades converses telefòniques, sembla que amb una amistat establerta a Cuba. També es dóna per provat que la funcionària acceptà cridades des de l'estranger de cobrament a destinació.

A causa d'aquestes suposades irregularitats, Margalida va ser apartada del càrrec pel Ministeri d'Administracions Públiques, i complí vuit mesos de suspensió de sou i feina. L'expedient municipal contra l'exfuncionària va ser incoat per l'Ajuntament el setembre de 1997. Enllà s'explicava que Margalida Mulet incomplia ordres del batle; es retardava en l'emissió i execució dels informes; incomplia la jornada laboral; mantenia una assessoria jurídica a Palmanyola quan tenia dedicació exclusiva en el consistori; i realitzava telefonades particulars a l'estranger a càrrec del municipi.

L'ara condemnada ha mantingut des d'un principi que és innocent dels càrrecs que li han imputat, i que s'ha sentit víctima d'una persecució política. Així mateix, Margalida Mulet ha negat el fet que hagi realitzat telefonades a l'estranger per una qüestió de «deontologia professional», encara que el jutge no l'ha creguda. La funcionària pot recórrer contra la sentència davant l'Audiència.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.